99 C5 owner

by marty
(kentucky)

I have a 99 C5 that has not been driven for a while. When I start it and let it run everything is good. When I take off the ABS and Traction Control lights come on and the monitor says service ABS system and Traction Control System. Has anyone had this problem and can you give me some ideas on what to do to correct it. I put new set of brakes on it but it didnt help. I unplugged the sensors and checked them for corrosion and plugged them back up. I also checked all the fuses. Please help!

Click here to post comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to C5 Corvette Ask!.
























Chris Trautman @ Corvette Assembly Plant 2019

About Us: Corvette Web Central | Owner Bio: Chris Trautman

Established in 2008 by Chris Trautman, Corvette Web Central quickly grew into one of the top leading Corvette enthusiast websites globally. 

"This website is a passion of mine just as much as being a Corvette owner," says Chris.  He was frustrated trying to find information on the internet about Corvettes which was was not biased or influenced somehow. 

He has owned three Corvettes over the last twenty years and does not plan to stop owning one anytime soon.

Note: Some links on this page are part of our affiliate program and provide a small portion of proceeds to fund the administrative costs and to fund more product reviews.  We are not paid to perform the reviews or are we given any products for free.  

You might like these