C4 Vette was running great, parked 2 weeks in garage now no electrical. Nothing.

No electrical system at all on my C4. No dash lights, no radio, nothing. It was running fine, no issues at all when it was parked in garage. The battery shows to be charged. Even when i try to jump it, nothing, no electrical systems at all. Could it just need a new battery?

Comments for C4 Vette was running great, parked 2 weeks in garage now no electrical. Nothing.

Average Rating starstarstarstarstar

Click here to add your own comments

May 11, 2019
Rating
starstarstarstarstar
No electrical NEW
by: RanRoss

Yes may need a new battery or your alternator has gone bad. I had an alternator go out on my 1995 and even with a good battery the car would not respond everything was totally dead.

Click here to add your own comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to C4 Corvette Ask!.
























Chris Trautman @ Corvette Assembly Plant 2019

About Us: Corvette Web Central | Owner Bio: Chris Trautman

Established in 2008 by Chris Trautman, Corvette Web Central quickly grew into one of the top leading Corvette enthusiast websites globally. 

"This website is a passion of mine just as much as being a Corvette owner," says Chris.  He was frustrated trying to find information on the internet about Corvettes which was was not biased or influenced somehow. 

He has owned three Corvettes over the last twenty years and does not plan to stop owning one anytime soon.

Note: Some links on this page are part of our affiliate program and provide a small portion of proceeds to fund the administrative costs and to fund more product reviews.  We are not paid to perform the reviews or are we given any products for free.  

You might like these