C6 Push button start not working even though there is power

by Ken
(Livonia, MI USA)

Car was running fine....got in yesterday and pushed the start button and the dash went dark. After about 20 seconds, everything recycled with the check engine light on and the start button flashing in the accessory mode. When the start button turned green again I pushed it...same thing....dash goes dark. I hear clicking when I try to start. I replaced the battery since I just bought the car so that isn't the issue. Trying to read online if others have had the issue and I see it may be a battery connection issue but not sure if that is it either. Any help would be appreciated.

Click here to post comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to C6 Corvette Ask!.
























Chris Trautman @ Corvette Assembly Plant 2019

About Us: Corvette Web Central | Owner Bio: Chris Trautman

Established in 2008 by Chris Trautman, Corvette Web Central quickly grew into one of the top leading Corvette enthusiast websites globally. 

"This website is a passion of mine just as much as being a Corvette owner," says Chris.  He was frustrated trying to find information on the internet about Corvettes which was was not biased or influenced somehow. 

He has owned three Corvettes over the last twenty years and does not plan to stop owning one anytime soon.

Note: Some links on this page are part of our affiliate program and provide a small portion of proceeds to fund the administrative costs and to fund more product reviews.  We are not paid to perform the reviews or are we given any products for free.  

You might like these