CEL under hard acceleration 2001 base coupe

by Larry Burch
(TN)

Took the car to Roebilng Road and on the first lap had the CEL start flashing then the car went into limp mode. I changed the wires and plugs there. It did not help. Still underpowered but the light was off. Also the exhaust note was noticing different with a underwater gurgling sound. I have had 3 different shops look at it changing coil packs springs wires and plugs again and even a diagnosis of a spun main bearing. The OP and everything else is fine. Compression is good. any help would be greatly appreciated.

Click here to post comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to C5 Corvette Ask!.
























Chris Trautman @ Corvette Assembly Plant 2019

About Us: Corvette Web Central | Owner Bio: Chris Trautman

Established in 2008 by Chris Trautman, Corvette Web Central quickly grew into one of the top leading Corvette enthusiast websites globally. 

"This website is a passion of mine just as much as being a Corvette owner," says Chris.  He was frustrated trying to find information on the internet about Corvettes which was was not biased or influenced somehow. 

He has owned three Corvettes over the last twenty years and does not plan to stop owning one anytime soon.

Note: Some links on this page are part of our affiliate program and provide a small portion of proceeds to fund the administrative costs and to fund more product reviews.  We are not paid to perform the reviews or are we given any products for free.  

You might like these