digital instrument ground problem

by dave
(portland)

Digital display works off & on. (works fine or goes blank). sometimes bumps or banging dash restart it (or cause while working). also, with panels/covers off, if i reach under & wiggle harness will make it work/stop. This was a NEW replacement with only few thousand miles on it. Because works fine, I strongly believe the prob is a bad GROUND connection to chassis, but cannot find where it connects. HANK YOU for any/all insight.

Click here to post comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to C4 Corvette Ask!.
























Enjoy this page? Please pay it forward. Here's how...

Would you prefer to share this page with others by linking to it?

  1. Click on the HTML link code below.
  2. Copy and paste it, adding a note of your own, into your blog, a Web page, forums, a blog comment, your Facebook account, or anywhere that someone would find this page valuable.
Chris Trautman @ Corvette Assembly Plant 2019

About Us: Corvette Web Central | Owner Bio: Chris Trautman

Established in 2008 by Chris Trautman, Corvette Web Central quickly grew into one of the top leading Corvette enthusiast websites globally. 

"This website is a passion of mine just as much as being a Corvette owner," says Chris.  He was frustrated trying to find information on the internet about Corvettes which was was not biased or influenced somehow. 

He has owned three Corvettes over the last twenty years and does not plan to stop owning one anytime soon.

Note: Some links on this page are part of our affiliate program and provide a small portion of proceeds to fund the administrative costs and to fund more product reviews.  We are not paid to perform the reviews or are we given any products for free.  

You might like these